Anyone able to help me run DarkScape?

Discussion in 'DarkScape General' started by Dunworry, Sep 17, 2015.

Anyone able to help me run DarkScape?
  1. Unread #1 - Sep 17, 2015 at 8:17 PM
  2. Dunworry
    Joined:
    Jul 15, 2014
    Posts:
    28,208
    Referrals:
    198
    Sythe Gold:
    14,762
    In Memory of Jon Dragon Claws

    Dunworry Legend

    Anyone able to help me run DarkScape?

    So I downloaded the client, but when I open the launcher, here is what appears:

    [​IMG]

    Change I cannot click, repair just "repairs" something, and brings it back to that same screen, and remove just uninstalls the download. Can't figure out how to get onto the game @[email protected]
     
  3. Unread #2 - Sep 17, 2015 at 9:41 PM
  4. Jay
    Joined:
    Mar 21, 2014
    Posts:
    2,493
    Referrals:
    3
    Sythe Gold:
    1,256
    Discord Unique ID:
    209811058762711040
    Discord Username:
    Jay9#3129
    Lugia Easter 2019 Why can't I hold all of these feels? Halloween 2015 Pok├ępedia Torchbearer 2016 Rio 2016 MushyMuncher Two Factor Authentication User
    Extreme Homosex

    Jay 52x2 Dicing and more! | Discord: Jay9#3129
    $200 USD Donor New

    Anyone able to help me run DarkScape?

  5. Unread #3 - Sep 17, 2015 at 11:12 PM
  6. Dunworry
    Joined:
    Jul 15, 2014
    Posts:
    28,208
    Referrals:
    198
    Sythe Gold:
    14,762
    In Memory of Jon Dragon Claws

    Dunworry Legend

    Anyone able to help me run DarkScape?

    tried. it doesn't open up the client at all >.<
     
  7. Unread #4 - Sep 18, 2015 at 12:10 AM
  8. TheBone
    Joined:
    Aug 27, 2015
    Posts:
    72
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0

    TheBone Member
    Banned

    Anyone able to help me run DarkScape?

    uninstall it and then go to oldschool.runescape.com play now and then install that client, then darkscape.runescape.com and then click play now and see if it changes anything
     
  9. Unread #5 - Sep 18, 2015 at 7:00 AM
  10. Manipulate
    Joined:
    Sep 1, 2015
    Posts:
    108
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0

    Manipulate Active Member
    Banned

    Anyone able to help me run DarkScape?

    Fixed it yet? I can help
     
  11. Unread #6 - Sep 18, 2015 at 7:10 AM
  12. Wonderland
    Joined:
    Oct 28, 2012
    Posts:
    9,940
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    1,154

    Wonderland spokesman

    Anyone able to help me run DarkScape?

    Try uninstalling it. You may have another version of the client lying around that is interfering with the installation.
     
  13. Unread #7 - Sep 18, 2015 at 4:11 PM
  14. Dunworry
    Joined:
    Jul 15, 2014
    Posts:
    28,208
    Referrals:
    198
    Sythe Gold:
    14,762
    In Memory of Jon Dragon Claws

    Dunworry Legend

    Anyone able to help me run DarkScape?

    Tried uninstalling it and reinstalling it, still the same issue :L
     
  15. Unread #8 - Sep 18, 2015 at 7:05 PM
  16. I Am Hunter
    Joined:
    Jul 9, 2015
    Posts:
    751
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    54
    Dolan Trump Two Factor Authentication User Halloween 2015 Christmas 2015 Valentine's Day 2016 Easter 2016

    I Am Hunter 1v1 me club penguin
    $50 USD Donor New

    Anyone able to help me run DarkScape?


    But the real question is... did you try turning it off and on again?
     
  17. Unread #9 - Sep 18, 2015 at 9:24 PM
  18. Dil
    Joined:
    Jan 8, 2013
    Posts:
    703
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    1
    Two Factor Authentication User Halloween 2014 Christmas 2014 Easter 2015 Sythe's 10th Anniversary Voluntaryist MushyMuncher SytheSteamer Halloween 2015

    Dil Apprentice
    $25 USD Donor New

    Anyone able to help me run DarkScape?

    Run as administrator? Don't know if this will help in this situation, but this definitely helps solve client-based problems when they don't open.
     
< Lost my training gear? | DarkScape released >

Users viewing this thread
1 guest