The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

Discussion in 'Runescape 2007 Cheating' started by Trent!, Mar 5, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread
  1. Unread Mar 5, 2013 at 2:36 AM
  2. Joined:
    Aug 21, 2010
    Posts:
    1,840
    Referrals:
    0
    Two Factor Authentication User
    Trent!

    Trent! Guru
    $5 USD Donor New

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread


    All bots for RiD are currently offline while Genesis is under development. When Genesis is released you will be able to bot virtually anything on any version of RuneScape, as well as many other games.
    http://www.sythe.org/runescape-cheating/1660612-project-genesis-glimpse-into-future-botting.html

    Website
    http://www.robotzindisguise.com/

    Forums
    http://www.robotzindisguise.com/forum/forum.php

    Registration
    https://www.robotzindisguise.com/register.php

    Feel free to ask any questions if you have them, I will answer them to the best of my ability!

    For anyone having registration errors, please fill out this form and leave it in your reply so we can further pinpoint any problems that may be causing this:
    Code:
    Which browser are you using?
    Which OS are you using?
    Which version of flash player are you using?
    Which registration URL are you using?
    What error do you get?
     
  3. Unread Mar 5, 2013 at 3:42 AM
  4. Joined:
    Aug 14, 2011
    Posts:
    1,522
    Referrals:
    0
    Location:
    The Netherlands
    Potamus
    RuneScapeJJ

    RuneScapeJJ Guru
    $25 USD Donor New

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Nice release from RiD. Does RiD run on OSX? I only run Linux and Windows, just wondering.
     
  5. Unread Mar 5, 2013 at 4:00 AM
  6. Joined:
    Mar 5, 2013
    Posts:
    82
    Referrals:
    0
    Location:
    Silicon Valley
    Dabble_In_The_Arts

    Dabble_In_The_Arts Member

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Just extracted on OSX. Give you an update in a few min


    ok filled out the GUI, was sitting at lumby fishing tutor area with small net in my invent, clicked go and nothing happened. Mouse didn't move but the script said running. About a min late the bot just quit.

    Sweetness :)
     
  7. Unread Mar 5, 2013 at 4:18 AM
  8. Joined:
    Aug 21, 2010
    Posts:
    1,840
    Referrals:
    0
    Two Factor Authentication User
    Trent!

    Trent! Guru
    $5 USD Donor New

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    RiD is compatible with OS X, however the graphics are different than on Linux and Windows, so RiD has to update the bots to work on OS X.

    In the mean-time Windows or Linux can be used; and Virtual Machines (free) can be used on OS X to run the bots.
    http://www.robotzindisguise.com/forum/showthread.php?2498-How-to-Minimize-Your-Bot

    The same applies to you as what I said in my response to JJ
     
  9. Unread Mar 5, 2013 at 4:19 AM
  10. Joined:
    Mar 5, 2013
    Posts:
    82
    Referrals:
    0
    Location:
    Silicon Valley
    Dabble_In_The_Arts

    Dabble_In_The_Arts Member

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Thanks for the help Trent. Been using RID for a very long time now. One of the original OG's who used the MTA bot that started it all. I was in the chat along with the many initiates tonight haha
     
  11. Unread Mar 5, 2013 at 4:57 AM
  12. Joined:
    Mar 23, 2011
    Posts:
    183
    Referrals:
    0
    NeedSomeRSGP

    NeedSomeRSGP Active Member
    Banned

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Can't register an account for some reason, "No response from server, check connection or try another browser".

    I'll just try in a while
     
  13. Unread Mar 5, 2013 at 4:59 AM
  14. Joined:
    Sep 4, 2010
    Posts:
    11
    Referrals:
    0
    xTRIxEDGEx

    xTRIxEDGEx Newcomer

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Current fishing bot problems after about an hour of attended botting with it.

    - Misclicks
    - Idle time in between fishing spots/after a fishing spot runs out and there are others
    - Running in between both fly fishing spots multiple times, even if there are fish at the spot its running to.
    - Prematurely dropping fish not at full inventory, on the way to new fishing spot, or a mix of both.
    - Does not handle whirpools/fish and results in loss of rod.

    I mean i'm no bot programmer, but it seems like these errors should have been easily found and fixed if it was tested for any amount of time over 5 minutes. A pretty bad first release.
     
  15. Unread Mar 5, 2013 at 5:06 AM
  16. Joined:
    Nov 29, 2012
    Posts:
    1,290
    Referrals:
    0
    tsh

    tsh Guru
    Banned

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Used the fishing bot.
    Start off at Barb village fishing area with the correct utensils.
    It begins by clicking on the fishing spot then does nothing afterwards (07 Scape) Selected 07 mode
     
  17. Unread Mar 5, 2013 at 5:13 AM
  18. Joined:
    Mar 5, 2013
    Posts:
    82
    Referrals:
    0
    Location:
    Silicon Valley
    Dabble_In_The_Arts

    Dabble_In_The_Arts Member

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Welcome to RiD :)))
     
  19. Unread Mar 5, 2013 at 9:06 AM
  20. Joined:
    Mar 28, 2011
    Posts:
    187
    Referrals:
    0
    James21

    James21 Active Member
    Banned

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    No response from server, check connection or try another browser. (Error message I get when I try to register)

    Tried Chrome and Firefox, are the servers down or something?
     
  21. Unread Mar 5, 2013 at 9:57 AM
  22. Joined:
    Mar 22, 2011
    Posts:
    805
    Referrals:
    0
    S l P

    S l P Apprentice
    Banned

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Just released, Give it time to improve
     
  23. Unread Mar 5, 2013 at 11:35 AM
  24. Joined:
    Feb 10, 2012
    Posts:
    1,188
    Referrals:
    0
    St. Patrick's Day 2013 Christmas 2014 <3 n4n0
    Hey I'm Zac

    Hey I'm Zac Guru

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Oh yeah, about to start!
     
  25. Unread Mar 5, 2013 at 12:04 PM
  26. Joined:
    Sep 4, 2010
    Posts:
    11
    Referrals:
    0
    xTRIxEDGEx

    xTRIxEDGEx Newcomer

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Dude, i've seen 15 year old's release scripts on powerbot that are better on first release. The problems with this bot are so amateurish, i expect a LOT more from RiD.
     
  27. Unread Mar 5, 2013 at 12:16 PM
  28. Joined:
    Aug 21, 2010
    Posts:
    1,840
    Referrals:
    0
    Two Factor Authentication User
    Trent!

    Trent! Guru
    $5 USD Donor New

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Try registering on the forums instead of on the homepage. Also, double check here to make sure that the username you're registering with isn't already taken, as this can cause that error.

    Well it's still in beta. Missclicks are likely to be human error (who doesn't missclick, ever?). These are some of the first official OSRS bots, so of course they're likely to have a few bugs upon release of beta. They're free in the mean-time. If you want to have a perfect experience then you should wait until the beta is over.

    All of those bugs mentioned are being looked at though. RiD wants all the bots to be able to run for obscene amounts of time, so anything that is detrimental to the botting experience will be looked at and fixed swiftly.

    Are your graphical settings correct?

    Also, does the RiD - Running icon in the taskbar disappear, or does it still show up?

    --------------------------------------------------

    Also, just updated the main post to include information from RiD's official RiD 2007 Beta thread.
     
  29. Unread Mar 5, 2013 at 12:20 PM
  30. Joined:
    Sep 16, 2007
    Posts:
    78
    Referrals:
    0
    dont scam me plz

    dont scam me plz Member

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    I've forgotten the e-mail and password for my account and it won't let me make a new account, anyway to get around this?
     
  31. Unread Mar 5, 2013 at 2:09 PM
  32. Joined:
    Apr 29, 2006
    Posts:
    258
    Referrals:
    0
    Yaniij

    Yaniij Forum Addict

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Thanks, going to check it out when things get perfected.
     
  33. Unread Mar 5, 2013 at 7:07 PM
  34. Joined:
    Aug 21, 2010
    Posts:
    1,840
    Referrals:
    0
    Two Factor Authentication User
    Trent!

    Trent! Guru
    $5 USD Donor New

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Yeah, add my Skype: trentfromrid

    I can help you find the email of the account.
     
  35. Unread Mar 5, 2013 at 10:59 PM
  36. Joined:
    Feb 2, 2012
    Posts:
    417
    Referrals:
    0
    asdasd123

    asdasd123 Forum Addict

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    When ever i go to register I get an error..
     
  37. Unread Mar 5, 2013 at 11:20 PM
  38. Joined:
    Aug 21, 2010
    Posts:
    1,840
    Referrals:
    0
    Two Factor Authentication User
    Trent!

    Trent! Guru
    $5 USD Donor New

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Use this link: https://www.robotzindisguise.com/register.php

    Also, make sure that the username you're registering with hasn't already been taken, as that's a possible way to get an error.
     
  39. Unread Mar 6, 2013 at 4:53 AM
  40. Joined:
    Feb 24, 2011
    Posts:
    550
    Referrals:
    0
    Location:
    Finland
    isokiho

    isokiho Forum Addict

    The Official Robotz in Disguise Old School RS Bot Thread

    Lost my password, got new to my email, cant still log in coz it says that im having wrong pass / username.

    Trent any idea whats the prob? Username and password is right.
     
< using a macro to drop items? | Oak larder bot? >

Users viewing this thread
1 guest
Thread Status:
Not open for further replies.