Proxy blocked

Discussion in 'RuneScape 2007 Cheating' started by Thailands, Jul 20, 2021 at 3:28 AM.

Proxy blocked
  1. Unread #1 - Jul 20, 2021 at 3:28 AM
  2. Thailands
    Joined:
    Jan 30, 2019
    Posts:
    63
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    59

    Thailands Member

    Proxy blocked

    So today when i was about to setup the farm i accidently clicked on new account on my VPS and notice this message [​IMG] should i be worried?

    Should i find a new proxy(s)? I do know the ipv4 are getting re-used? should i move to a residential one or does it really matter? notice i have not been caught for perhaps 12-18 months with the current ones whats your opinion
     
    Last edited: Jul 20, 2021 at 3:30 AM
  3. Unread #2 - Jul 20, 2021 at 11:01 AM
  4. Solidadje44
    Joined:
    Jul 3, 2021
    Posts:
    82
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    33
    Discord Unique ID:
    865312364801556509
    Discord Username:
    Solidadje#0327

    Solidadje44 Member

    Proxy blocked

    I think that the page just signifies that Jagex knows you are not using a residential I.P, doesn't really signify anything else.

    The same thing happens to me when I use my nord-vpn

    nothing will happen to you for using it
     
    Last edited: Jul 20, 2021 at 11:01 AM
  5. Unread #3 - Jul 21, 2021 at 12:44 AM
  6. wa9lawy
    Joined:
    Apr 29, 2005
    Posts:
    344
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    359
    Vouch Thread:
    Click Here
    Discord Unique ID:
    326083990849060875
    Discord Username:
    SAVAGE#2275
    Two Factor Authentication User Lawrence

    wa9lawy Forum Addict
    $25 USD Donor New

    Proxy blocked

    as the guy above said you should double check ur proxy and make sure its residential ip sock 5
     
< . | How to not get banned for RWT >

Users viewing this thread
1 guest


 
 
Adblock breaks this site