Does Jagex do IP bans?

Discussion in 'Archives' started by xrooneygoalx, Jan 10, 2008.

Does Jagex do IP bans?
  1. Unread Jan 10, 2008 at 6:35 PM
  2. xrooneygoalx
    Joined:
    Dec 14, 2007
    Posts:
    285
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Atl, Georgia

    xrooneygoalx Forum Addict
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    I can't access runescape for some reason. My internet is working because I'm here typing this, my router isn't blocking it and I could get on runescape last night (18 hrs ago). I'm able to get to it thru a proxy though. Any ideas what it might be?
     
  3. Unread Jan 10, 2008 at 7:03 PM
  4. Bullnich
    Joined:
    Dec 15, 2007
    Posts:
    210
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    San Diego

    Bullnich Active Member
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    Jagex does IP bans. Use a proxy, change your IP, or quit Runescape.
     
  5. Unread Jan 10, 2008 at 7:05 PM
  6. xrooneygoalx
    Joined:
    Dec 14, 2007
    Posts:
    285
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Atl, Georgia

    xrooneygoalx Forum Addict
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    But my account isn't banned.....
     
  7. Unread Jan 10, 2008 at 7:10 PM
  8. Bullnich
    Joined:
    Dec 15, 2007
    Posts:
    210
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    San Diego

    Bullnich Active Member
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    Maybe your account is banned and you don't know it because your not allowed on Runescape. Have you tried to use EliteSwitch yet? If you can't log onto your account on that then you have been banned and Jagex decided to also ban your IP.
     
  9. Unread Jan 10, 2008 at 7:19 PM
  10. deadzone
    Joined:
    Feb 27, 2007
    Posts:
    2,192
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0

    deadzone Grand Master
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    jagex ip ban's but its only temp. usually about a week or so (atleast it was for me) my accounts were never banned just couldnt access the site. also kid above me stop double\triple posting there is a thing called edit , try it
     
  11. Unread Jan 10, 2008 at 7:32 PM
  12. xrooneygoalx
    Joined:
    Dec 14, 2007
    Posts:
    285
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Atl, Georgia

    xrooneygoalx Forum Addict
    Banned

    Does Jagex do IP bans?


    Ok, and i know i'm not banned because a friend checked for me.
     
  13. Unread Jan 10, 2008 at 7:45 PM
  14. §hãttêrëd RèƒléÂÂ_76815
    Joined:
    Jan 21, 2007
    Posts:
    1,440
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Sythe.org FTW!!!

    §hãttêrëd RèƒléÂÂ_76815 Guru

    Does Jagex do IP bans?

    Yeah, I heard that Jagex does do Ip bans.
     
  15. Unread Jan 10, 2008 at 7:50 PM
  16. xrooneygoalx
    Joined:
    Dec 14, 2007
    Posts:
    285
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Atl, Georgia

    xrooneygoalx Forum Addict
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    But would they IP ban me, but not my account?

    I'm starting to think it's my router, may have gotten hit by lightning or something or need to be reconfigured. :rolleyes:
     
  17. Unread Jan 10, 2008 at 8:06 PM
  18. Raunch It K
    Joined:
    Mar 12, 2007
    Posts:
    2,236
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0

    Raunch It K Grand Master
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    if jagex have ip banned you, they killed your account to.

    happened to a mate.
     
  19. Unread Jan 10, 2008 at 8:13 PM
  20. xrooneygoalx
    Joined:
    Dec 14, 2007
    Posts:
    285
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Atl, Georgia

    xrooneygoalx Forum Addict
    Banned

    Does Jagex do IP bans?


    They didn't. I know it, it's still in highscores. Plus I've never macroed lol. Only small scale cash transfering from accounts and no previous blackmarks.
     
  21. Unread Jan 11, 2008 at 1:59 AM
  22. BullsEye
    Joined:
    Apr 4, 2007
    Posts:
    1,233
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    C:\WINDOWS

    BullsEye Guru
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    If they caught you macroing for over 2 times.
     
  23. Unread Jan 11, 2008 at 2:09 AM
  24. darktweety
    Joined:
    Mar 11, 2007
    Posts:
    444
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Netherlands =)

    darktweety Forum Addict

    Does Jagex do IP bans?

    I dont think its a IP ban, just wait(you probably can acces runescape again in a short time) or use Eliteswitch
     
  25. Unread Jan 11, 2008 at 4:17 AM
  26. Tgump
    Joined:
    Jan 21, 2007
    Posts:
    6,541
    Referrals:
    8
    Sythe Gold:
    0
    Two Factor Authentication User

    Tgump Hero
    5M+ Donor Zombie Retired Global Moderator

    Does Jagex do IP bans?

    It's possible your internet might've stuffed up somehow. It's pretty rare for them to do an IP Ban. It might be a suspension, but who knows?
     
  27. Unread Jan 11, 2008 at 5:32 AM
  28. ryder721
    Joined:
    Feb 24, 2007
    Posts:
    367
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Australia, Sydney

    ryder721 Forum Addict

    Does Jagex do IP bans?

    wait a week or so and see, probably something wrong wit ur setting. try using a different browser.
     
  29. Unread Jan 11, 2008 at 6:45 AM
  30. Dreams
    Joined:
    Jan 1, 2008
    Posts:
    98
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    U.S.A.

    Dreams Member
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    Jagex does do Ip bans. One time I kept on spamming on my low level account a long time then I had to change my ip address.
     
  31. Unread Jan 11, 2008 at 7:40 AM
  32. xrooneygoalx
    Joined:
    Dec 14, 2007
    Posts:
    285
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Atl, Georgia

    xrooneygoalx Forum Addict
    Banned

    Does Jagex do IP bans?

    Got it working, router was having issues. Had me worried.
     
  33. Unread Jan 11, 2008 at 9:00 AM
  34. Covey
    Joined:
    Sep 9, 2005
    Posts:
    4,499
    Referrals:
    9
    Sythe Gold:
    0
    Location:
    Fuckin' BAM!

    Covey Creator of EliteSwitch
    Retired Sectional Moderator Visual Basic Programmers

    Does Jagex do IP bans?

    disconnect your modem and re-connect then try accessing runescape.com.
     
< Buying good acc from trusted person | Trading Good lvl 112 w/70m bank for wow prepaid + tbc >

Users viewing this thread
1 guest

Elo boost lol