Adblock breaks this site

SOLD.

Discussion in 'OSRS Main Accounts: Level 80+' started by Hessutin, Jul 14, 2018.

  1. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Welcome to my Runescape account shop!
    These accounts are 100% hand-trained and made By me.


    Account's in stock:1
    107 CB Main - 99 Thieving, Rocky pet & More!
    C/O: 35M
    A/W: 50M

    Stats:
    [​IMG]
    Few stats are hidden, because i want to protect myself.

    Combat:

    [​IMG]

    Questpoints:
    [​IMG]
    MM2 also done!

    All Untradeables:
    [​IMG]

    Login:
    [​IMG]

    Banmeter:
    [​IMG]



    Info about the accounts:
    ~ I'm the original owner.
    ~ Every single information regarding this account will be provided.
    ~ Use of middleman will be accepted if requested.
    ~ Account isn't botted like 99% of the accounts on here.
    ~ Can provide screenshot of the levels (Through OSBUDDY) of this account.
    ~ Decent Stats.
    ~ Untradeables.

    PS. If you have any questions about the account, just PM me!




     
    Last edited: Aug 17, 2018
  2. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Online!
     
  3. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Online!
     
  4. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Online, selling!
     
  5. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Online
     
  6. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Still selling!!!
     
  7. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Still for sale, looking for offers!
     
  8. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Up! @
     
  9. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Still selling!
     
  10. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Still selling!
    Account has maxed POH.
     
  11. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Bump
     
  12. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    bump
     
  13. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    Bump! Selling now away for 50-65M average.
     
  14. Brianplox

    Brianplox Member

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    24
    SOLD.

    Discord?
     
  15. Hessutin

    Hessutin Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Posts:
    30
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    SOLD.

    bump
     
  16. Dragon

    Dragon Runecino.club #1 OSRS Poker

    Joined:
    Jul 18, 2012
    Posts:
    3,946
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    4,072
    Discord Unique ID:
    306998912659488768
    Discord Username:
    northdrags
    Lawrence Heidy <3 n4n0 Potamus
    SOLD.

    DO NOT BUY OFF THIS GUY HE SCAMMED DO NOT BUY OFF THIS GUY HE SCAMMED
     
  17. Dragon

    Dragon Runecino.club #1 OSRS Poker

    Joined:
    Jul 18, 2012
    Posts:
    3,946
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    4,072
    Discord Unique ID:
    306998912659488768
    Discord Username:
    northdrags
    Lawrence Heidy <3 n4n0 Potamus
    SOLD.

    lol you're the worst im gathering all the evidence dont worry my fault for giving you the benefit of the doubt. Grats on $25 in osrs you need it.
     
< osrs maxed staking acc needed 100m osrs | Looking for a main >


 
 
Adblock breaks this site