Adblock breaks this site
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Derekwhitfield12015

    Derekwhitfield12015 Active Member

    Joined:
    Sep 28, 2017
    Posts:
    209
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    225
    Sold.

    Selling my skiller that is nearly completely maxed. The accounts valuables have been liquidated and moved off of the account, so you might as well consider it empty. It's close to being a maxed skiller, with a relatively high Slayer level.



    Stats of the account -
    [​IMG]

    Account Status -
    [​IMG]


    Please don't post on my thread if you aren't interested. Reach me on Discord at Derek#5601 (case sensitive). I never go first.
     
    Last edited: May 17, 2018
  2. boarder94

    boarder94 Active Member

    Joined:
    Oct 30, 2015
    Posts:
    162
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    149
    Sold.

    Ill start you at 120m.
     
  3. Effect

    Effect Excellence

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Posts:
    1,444
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    1,652
    Discord Username:
    effect#2360
    Sold.

    Image links are down
     
  4. Derekwhitfield12015

    Derekwhitfield12015 Active Member

    Joined:
    Sep 28, 2017
    Posts:
    209
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    225
    Sold.

    Should be fixed now!
     
  5. progeria

    progeria Member

    Joined:
    May 15, 2018
    Posts:
    31
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    29
    Sold.

    150m
     
  6. C0BRA

    C0BRA Active Member
    $50 USD Donor New

    Joined:
    Dec 12, 2015
    Posts:
    216
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    288
    Sold.

    I'll offer 200m does it have any like anglers, graceful, and rigour? You willing to use a middleman? Can you provide all the recovery info for the account? Does it come with email also?
     
  7. Derekwhitfield12015

    Derekwhitfield12015 Active Member

    Joined:
    Sep 28, 2017
    Posts:
    209
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    225
    Sold.

    To both of the above, current offer is 400m 07

    [​IMG]

    Will update thread if offer falls through.
     
  8. C0BRA

    C0BRA Active Member
    $50 USD Donor New

    Joined:
    Dec 12, 2015
    Posts:
    216
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    288
    Sold.

    ill do 405m does it have any like anglers, graceful, and rigour outfits? You willing to use a middleman? Can you provide all the recovery info for the account? Does it come with orginal email also? do you have any vouches? I also added you on discord!
     
    Last edited: May 17, 2018
  9. Derekwhitfield12015

    Derekwhitfield12015 Active Member

    Joined:
    Sep 28, 2017
    Posts:
    209
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    225
< OSRS [Combat 66] 94 Magic - tribrid build | Selling low lvl ranger low hp. >
Thread Status:
Not open for further replies.


 
 
Adblock breaks this site