Adblock breaks this site

Sold.

Discussion in 'OSRS Pures & Skillers: Levels 3-69' started by Pibb, Nov 6, 2017.

  1. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    I decided to start up a pure shop which will mostly focus on lower-leveled pures, with some higher-leveled pures later on (as I work on them).

    50 Attack Pure:
    Price: 160M

    [​IMG]

    Untradeables & ban screen:
    [​IMG]
    [​IMG]

    60 Attack Pure:
    Price: 125M

    [​IMG]

    Untradeables & ban screen:
    [​IMG]
    [​IMG]

    Please message me for my Skype/Discord or with any questions.​
     
    Last edited: Dec 5, 2017
  2. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump!
     
  3. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump!
     
  4. Fur

    Fur Check out my Minigame Services!
    $200 USD Donor New

    Joined:
    Aug 2, 2015
    Posts:
    3,367
    Referrals:
    1
    Sythe Gold:
    5,561
    Two Factor Authentication User Extreme Homosex (2)
    Sold.

    @Pibb
    Threads MUST display the follow information or they will be locked.

    ○ A screenshot of the account's levels (Example) (Example RS3)
    ○ A screenshot of the account's wealth [If specified] (Example) (Example RS3)
    ○ A screenshot of the lobby screen [If specified for membership] (Example) (Example RS3)
    ○ A screenshot of the offence history/ban meter (Example)
     
  5. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Okay I'll add in shortly.
     
  6. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump!
     
  7. danzyboy1994

    danzyboy1994 Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2017
    Posts:
    20
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    18
    Sold.

    Any quests done on the 50 attack pure? il buy it
     
  8. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Messaged you!
     
  9. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump!
     
  10. honqqu

    honqqu Newcomer

    Joined:
    Nov 10, 2017
    Posts:
    2
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    2
    Sold.

    I'm intrested of 40 att pure
     
  11. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Messaged you!
     
  12. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Both accounts still for sale!
     
  13. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump!
     
  14. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump!
     
  15. xemas99

    xemas99 Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Posts:
    3
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    3
    Sold.

    yo interested in the 50 att pure
     
  16. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Messaged you.
     
  17. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump.
     
  18. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump.
     
  19. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump!
     
  20. Pibb

    Pibb Member

    Joined:
    Oct 26, 2017
    Posts:
    97
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    94
    Sold.

    Bump.
     
< level 50 tome of fire pure and obby mauler | (50$DONER)(1b+IN VOUCHES)F2P PURE 1 PRAY FCAPE >


 
 
Adblock breaks this site