Adblock breaks this site

Sold.

Discussion in 'Xbox Accounts and Gamertags' started by Dominants, Jul 25, 2016.

  1. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Last edited: Sep 19, 2016
    mesmurize likes this.
  2. mesmurize

    mesmurize Forum Addict

    Joined:
    May 9, 2016
    Posts:
    391
    Referrals:
    1
    Sythe Gold:
    124
    Sold.

    This guy is 100% legit. don't hesitate to go first!
     
  3. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Top GT has now been sold.
     
  4. Virex

    Virex Member

    Joined:
    Jul 12, 2016
    Posts:
    69
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    51
    Sold.

    Great dude no issues with purchase at all
    Would 100% suggest anyone looking for tags to go through dominant
     
  5. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Bump!
     
  6. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Bump!
     
  7. RS3ZerkerPk

    RS3ZerkerPk Active Member

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Posts:
    107
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    12
    Sold.

    will buy tag 3 asap.
     
  8. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Kik me please.
     
  9. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Bump!
     
  10. Jaym6

    Jaym6 Newcomer

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Posts:
    3
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    4
    Sold.

    I kik you.. Please asnwer back
     
  11. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Three character has now been sold, I still want to get rid of them all. Hit me up.
     
  12. Insurni

    Insurni Newcomer

    Joined:
    Aug 1, 2016
    Posts:
    1
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    1
    Sold.

    100% legit. Easy payment and fast response. No Issues at all.
     
  13. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Thanks! :) Cheap dictionary tags still available.
     
  14. RS3ZerkerPk

    RS3ZerkerPk Active Member

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Posts:
    107
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    12
    Sold.

    Legit purchased Unburiable and Reinjured he's helping get his number unlinked now!
     
  15. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    All tags sold, will update with more soon.
     
  16. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Bump. Added a dictionary and a semi.
     
  17. mesmurize

    mesmurize Forum Addict

    Joined:
    May 9, 2016
    Posts:
    391
    Referrals:
    1
    Sythe Gold:
    124
    Sold.

    Another vouch for Dom. He went first on a tag I was selling. Trustworthy and 100% legit
     
  18. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Bump. I added an OG tag.
     
    Last edited: Aug 4, 2016
    mesmurize likes this.
  19. Dominants

    Dominants Active Member

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Posts:
    104
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    118
    Sold.

    Bump.
     
  20. Avasol

    Avasol Member
    $5 USD Donor New

    Joined:
    Nov 6, 2015
    Posts:
    78
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    15
    Sold.

    What's #9 mate, please PM me?
     
< Buying 3 or 4 letter OG TAG FOR 14$ xbox currency | Selling decent tags :) >


 
 
Adblock breaks this site