Adblock breaks this site

Answer.

Discussion in 'Archives' started by speedsage, Mar 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. speedsage

    speedsage Apprentice
    Banned

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Posts:
    631
    Referrals:
    2
    Sythe Gold:
    0
    Answer.

    is it gay for a guy who enjoy poems , also includes writing them for fun?
    (*me*)
    Well , im just asking it gay ? Cause i feel a bit weird writing them for fun .
     
  2. Awezum

    Awezum Guru
    Banned

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Posts:
    1,783
    Referrals:
    1
    Sythe Gold:
    0
    Answer.

    No, don't be silly.

    It's not gay, look at all the famous people who wrote poems - Wilfred Owen, a War Veteren, he wasn't gay and he wrote them.
     
  3. Skillers FTW

    Skillers FTW Guest

    Referrals:
    0
    Answer.

    Poems shouldn't be associated with homosexuals.
     
  4. Sleekz

    Sleekz Active Member
    Banned

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Posts:
    206
    Referrals:
    0
    Sythe Gold:
    0
    Answer.

    Saying guys that write poems is stereotypical and totally out of hand. Writing poems is completely fine if you enjoy it and want to go into that field. You can become famous writing poems, just don't worry about it mate, completely fine. :)
     
  5. Necromancer24

    Necromancer24 Grand Master
    Do Not Trade

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Posts:
    4,440
    Referrals:
    29
    Sythe Gold:
    0
    Answer.

    How idiotic. It isn't gay. I like poems >_<
     
  6. speedsage

    speedsage Apprentice
    Banned

    Joined:
    Jul 13, 2009
    Posts:
    631
    Referrals:
    2
    Sythe Gold:
    0
    Answer.

    im working on a love one atm.
     
  7. Cool Banana

    Cool Banana Forum Addict
    Banned

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Posts:
    286
    Referrals:
    3
    Sythe Gold:
    0
    Answer.

    Bro, never, ever feel gay for writing. Writing is one of the biggest way's to express yourself. I love all types of poems and literature, which is why I hope to become an english teacher some day.
     
  8. MegaMatt

    MegaMatt Death Or Glory
    Banned

    Joined:
    May 20, 2007
    Posts:
    6,103
    Referrals:
    8
    Sythe Gold:
    0
    Answer.

    what does sexuality have to do with a form of art?
     
< S> Lvl 3 ~ 99 Hunting ~ 26Mil [ Paypal ] | Things That Go Into A "CV" >
Thread Status:
Not open for further replies.


 
 
Adblock breaks this site